concerten congressen exposities

Home
Agenda
Gebruik
De Nieuwe Kerk
Vrijwilligers
Route en contact

FESTIVAL 2010

Terugblik zomertentoonstelling 2010
De zomertentoonstelling  Trends in Muziek, Archtitectuur en Mode is  afgesloten.  We mochten 6111 bezokers noteren
Er is tussen de expo door gerouwd en getrouwd, op orgel en piano gespeeld en er zijn diverse matinees geweest.

Meestal worden de leuke reacties in het gastenboek geschreven, een  paar opmerkingen  van bezoekers hieruit geven aan wat ze er van vonden.

Een mooie ingetogen tentoonstelling,  de kostuums zijn een gedicht, heel waardevol om in zo’n mooie kerk een tentoonstelling te mogen houden, toevallig grote geslaagde  verrassing, steeds meer waardering  voor hetgeen lang geleden  met eenvoudige middelen gemaakt is , een mooi gebouw  dat lijkt op  een Romeins gebouw, volgend jaar komen we weer, hier hangt een fijne sfeer met  mooie bijpassende muziek, heel apart deze kerk nu, de poppen lijken net echt soms wel eng hoor,  zowel voor jong en oud leerzaam,  een leuke reis door de tijd, wat een mooie deur om binnen te komen,  jammer dat de kerk niet voor erediensten gebruikt wordt en als kers op de slagroom prachtige orgelmuziek, ik dacht in de mode te zijn, nu vlug naar C & A... mooi, heel mooi.

Met zulke warme commentaren gaan we ons weer richten op 2011 en met  veel energie wordt er  alweer gewerkt aan een nieuw thema.  De expo komt in het teken te staan van  mensen/portretten  die iets nagelaten hebben,  zogenaamde erflaters. Komende winter /voorjaar moet het  allemaal gestalte krijgen. Klussers, kostumières,  tekstbewerkers, vertalers , fotografie,  kunst- en muziekmakers etc.   gaan aan de slag. De werkgroep leidt het in banen en dan hopen we weer iets moois neer te kunnen zetten. Heeft u tips dan kunt u mailen naar fambijlsma@zeelandnet.nl   Tot volgend jaar!

Namens de zomerexpo,

Baukje Bijlsma

Lees ook wat Ali Pankow over ons schreef.

 


Menu:    Home    Agenda    Gebruik    De Nieuwe Kerk    Vrijwilligers    Route en contact